ΠΟΎΤΣΑ και ….ΚΟΥΚΟΥΛΑ

πούτσα & κουκούλα

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΌ ΤΟ:  elamefora της / 

Έφη Αχτσιόγλου: Απαρνιέται το παρελθόν της και το «σβήνει»

Όταν φτάνεις στο σημείο να ντρέπεσαι για το παρελθόν σου, να θέλεις να το εξαφανίσεις και να το απαρνιέσαι, χωρίς να κάνεις καμιά προσπάθεια έστω και να ψελλίσεις κάποια δικαιολογία για τις επιλογές σου, δείχνει ότι έφτασες στο τελευταίο σκαλοπάτι κατάπτωσης. Και αναφερόμαστε στην συμπεριφορά της Έφης Αχτσιόγλου που σήμερα παρέλαβε το χαρτοφυλάκιο στο Υπουργείο Εργασίας.

Όπως πληροφορούμαστε από το βίντεο που παραθέτουμε η κ. Αχτσιόγλου, μετά την υπουργοποίησή της θεώρησε σκόπιμο να εξαφανίσει τους λογαριασμούς που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους οποίους περιλαμβανόταν οι προεκλογικές της δηλώσεις. Κάποιες όμως απ’ αυτές υπάρχουν στο youtube και προφανώς θα την ακολουθούνε στην βρόμικη δουλειά που τις έχουν αναθέσει να κάνει. Ας μην ξεχνάμε ότι τα νέα μέτρα που θα εφαρμόσει αποτελούν την χαρά του εργοδότη και την τραγωδία του εργαζόμενου. (εκ νέου απελευθέρωση απολύσεων, επέκταση του θεσμού των επενοικιαζόμενων εργαζομένων, νέοι χαμηλότεροι κατώτατοι μισθοί πολλών ταχυτήτων, νέο καθεστώς για την κήρυξη απεργιών κλπ). Φυσικά οι κυβερνώντες, με πρώτο τον Τσίπρα, δεν έχουν τσίπα. Το να ζητήσεις από την νέα υπουργό Εργασίας να δείξει συνέπεια σ’ αυτά που έλεγε, («κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», «επαναφορά 13ης σύνταξης», «κατάργηση μνημονίων, ΕΝΦΙΑ» κλπ) θα ήταν σαν να έχει απαίτηση από τον Γκουσγκούνη να καταδικάσει τις τσόντες.

 

Αυτό το  τριπίθαμο  πολιτικό τίποτα, το βλαχαδερό των Γιαννιτσών, κόρη ψευτοαριστερού  αστού δικηγόρου, αντιδραστικό υποκείμενο, μεγαλωμένο με τις ανέσεις της αστικής Δημοκρατίας, όπως και οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες της υπουργοί, όπως κι ο αρχικαρσιλαμάς Τσίπρας, μας τό’παιζε αντιμνημονιακή, σ`εκείνη την αλήστου μνήμης μικροσυνέντευξη, με τούς άλλους όψιμους… «αριστερούς» στην παραλία τής Θεσσαλονίκης,  πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση!  

Τώρα, ως γνωστόν το πολιτικό σκουπίδι  βολεύτηκε σε μια θεσάρα, που, έκ των πραγμάτων, θάθελε άνθρωπο ειδικού βάρους και εκτοπίσματος κι έτσι απολαμβάνει τις υψηλόμισθες αντιμισθίες της θέσης τού ξεφτιλισμένου, πλέον, επί Μνημονιακής, Προτεκτοριακής Ελλάδας υπουργού, κι απο`δώ πάν και οι άλλοι και `είς υγείαν των ηλίθιων κορόϊδων,  που πίστευαν πώς υπήρχε αριστερά στην Ελλάδα!  

Το παρελθόν της είναι γνωστόν στους επαΐοντες…  Καζάκος,  Κατρούγκαλος κ.λ.π.!

Τί άλλο να προσθέσει κάποιος;  Ντροπή της… Είναι ακόμη νέα και άπειρη και το μέλλον και η εξέλιξή της θά’ναι τραγική!

Έχει ο καιρός γυρίσματα για όλους μας και ιδιαίτερα για πολιτικά  σκουπίδια  τύπου Αχτσιόγλου….

Σχολιάστε υπεύθυνα