το ρεμάλι που έφαγε τα παιδιά του κόσμου

8_n

Εστίν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ ορα!!!

Bill  Sam@ras  . Έτσι λέgetai  το κομματόσκyλο…

________________________________________________
Ερώτηση: πως ένας αχθοφόρος με ταχύρυθμη εκπαίδευση γίνεται Σταθμάρχης; Για να γίνει κάποιος Σταθμάρχης στη Γερμανία χρειάζονται 3 χρόνια εκπαίδευσης μετά από προϋπηρεσία στο σιδηρόδρομο.
Ποια πολιτικός τον βυσμάτωσε ;
~~~~~~~~~~~~~~~
Λοιπόν…   Η κόρη του  «σταθμάρχη»   είναι αρραβωνιασμένη με τον κουνιάδο της Παπαδοπούλου γραμματέως που δουλεύει στην βουλευτή Μπίζιου κ που η βουλευτής διόρισε  (τον σταθμάρχη)   στην συγκεκριμένη θέση μετακλητό υπάλληλο υπ. Παιδείας στο τμήμα βιβλιοδεσίας μεταφοράς και  κατόπιν αποθηκάριο που εν συνεχεία χρίστηκε   Σταθμάρχης.
Αυτή είναι η ωμή  αλήθεια!!!!!!
100076214060129[ από: Ιππολύτη Ελενη Γαλανοπουλου ]
Πάρτε και αυτό σαν κερασάκι έτσι για να δείτε πως όταν πάτε στον εκάστοτε βουλευτή σας,  καλή ώρα όπως ο εν λόγω  κύριος,  ο οποίος απευθύνθηκε σε βουλευτίνα της ΝΔ για να πάρει την θέση του Σταθμάρχη και των 3500€ , πως ίσως κάποιο από τα παιδιά σας ή  κάποιων άλλων παιδιά, μπορούν αυτό το ρουσφέτι να το πληρώσουν με την ίδια τους την ζωή :

https://www.facebook.com/100076214060129/videos/1214003146156107/

Δεν  εγκαθιστούν την τηλεματική, γιατί αλλιώς θα φαινόντουσαν τα ΜΑΎΡΑ  ΤΡΕΝΑ👌✌️  Ξαναλέω τα Κολομβιανά  καρτέλ  ωχριούν! ✌️✌️💤💤💤💤    Γι’αυτό δεν μιλά κανείς για την εμπορική αμαξοστοιχία… 💩💩💩😏👌👌.

 

Το εμπορικό δεν είναι έκτακτο, μάλλον είναι λαθραίο- τρένο φάντασμα που χρησιμοποιεί το δίκτυο    «ιδιωτικά»   από τη μαφία που ελέγχει τις μεταφορές κι έχει στήσει το μαγαζί της εντός ΟΣΕ, στην οποία συμμετέχει όλος ο οργανισμός λίγο πολύ,  αφού κονομάνε όλοι,  με την αδιαφορία-ανοχή-συμμετοχή της διοίκησης η οποία ούτως ή άλλως δεν πιέζεται για έσοδα καθότι επιδοτείται κρατικώς.     Οπότε τον  ΟΣΕ πληρώνει το κράτος και από το ανεπίσημο – «αόρατο» έργο του κονομάνε ιδιωτικά μόνο οι εμπλεκόμενοι.
Το   «63503»   μάλλον ήταν ένα από τα αρκετά τρένα που κινούνταν  «αόρατα»  την ίδια στιγμή στο δίκτυο   και τα συστήματα δεν λειτουργούν ακριβώς γιατί δεν θα μπορούσε να λειτουργεί το κύκλωμα.   Παρόμοιο ατύχημα είχε συμβεί το 2008,  χωρίς θύματα όμως.   Η δικαιοσύνη   «καταδίκασε»  τότε μερικούς υπαλλήλους  (στεναχωρήθηκαν), υποψιάστηκε κύκλωμα, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να αποδείξει καθώς η απόφασή  της στηρίχθηκε στο πόρισμα της έρευνας που (δεν) διενήργησε ο ΟΣΕ..!   Τότε αθώος κρίθηκε μόνο ο σταθμάρχης (ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης στο κύκλωμα) καθώς το τότε εμπορικό τρένο – φάντασμα με τα υπεράριθμα βαγόνια που αμόλησε στη γραμμή, τον διαβεβαίωσε ότι   «όλα καλά»  και εκείνος (άνευ συστήματος ελέγχου) το έκανε γαργάρα.
Δεν είναι νέο το κύκλωμα δυστυχώς. Σε αυτό οφείλονται κυρίως οι συνεχείς καθυστερήσεις και αναμονές στη μέση του πουθενά που υπομένουν στωικά οι επιβατικές αμαξοστοιχίες, μέχρι να περάσει κάποιο «αόρατο» τρένο, ή να πάει μια «αόρατη» μηχανή να πάει να μαζέψει μερικά υπεράριθμα βαγόνια που  «αποκολλήθηκαν»  από ένα νόμιμο στο δρομολόγιο, αλλά όχι σε αριθμό βαγονιών τρένο… Αναμενόμενο σε αυτό το καθεστώς να συμμετέχουν όλοι (με μερίδιο ή πιεζόμενοι από τη μαφία), να λαδώνονται-εκβιάζονται διοικήσεις, υπηρεσίες και υπουργοί,  να μην ενεργοποιείται κανένα σύστημα ασφαλείας που θα το φανέρωνε.   Και αναμενόμενο κάποια στιγμή να γίνει και το μεγάλο μπαμ.  Μικρότερα γίνονταν πλέον καθημερινά αφού το κύκλωμα είχε αποθρασυνθεί…

5_n

Επίσημα πλέον κ στο Μακελειό:

8_n

Είμαστε  500.000.000 % σίγουροι ότι η ΕΥΠ δεν παρακολουθεί τα τηλέφωνα των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής για τη δολοφονία στα Τέμπη.

0_n

Από  μαλακία άπειρη….

Από, προδοσία απύθμενη,

Από, Ελληνισμό, ;;;; το έθνος ακόμα κοιμάται…..

4_n

Υ Σ Τ Ε Ρ Ο Γ Ρ Α Φ Ο:

Πόσα φέρετρα ρε Αιμοδίψη – κτήνος θέλεις,  ακόμη δεν χόρτασες ψυχές;
Τόσες έφαγες απ τις ξαφνικίτιδες.
Πόσο αίμα ακόμη, θυσία στα αφεντικά σου κ@ργιολη ψυχάκια;
Πόσα χρήματα κ ψυχές ακόμη προκειμένου να ανέβεις σε ιεραρχία για να φορέσεις την ποδίτσα με τα διαπιστευτήρια στο  αφεντικό  σου;
Η νεολαία τραγουδούσε ότι γ@έσαι στο καρναβάλι κ εσύ τους έστησες καρτέρι κτήνος!
Διψάς  για αίμα για εξόντωση, αυτό μας δείχνεις…
Το αίμα των αθώων ψυχών στο κεφάλι σου και  σε όλο το σκυλολόι σας,    Οβριοί!

Σχολιάστε υπεύθυνα