βρε απατεώνες για ποια πασχαλιάτικη οικονομική ενίσχυση στους χαμηλοσυνταξιούχους;

κυβερνητικές απάτες

Μας είπαν πως από τις 20 του Απρίλη καταβάλλεται στους λογαριασμούς 634.000 χαμηλοσυνταξιούχων η έκτακτη οικονομική ενίσχυση Πάσχα 2022, που ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ.  
Πρώτα τους προετοιμάζουν τους φουκαράδες ότι ντε και καλά τους περιμένει ένα δωράκι 200 ευρώ και   κατόπιν αφού τους βάλουν στο κόπο να μπουν στο σύστημα,  τους λούζουν μ’ ένα κρύο ντους μόλις θα δουν  το λόγο απόρριψης του επιδόματος,  ως αποτέλεσμα του ελέγχου που έχει πραγματοποιήσει η ΑΑΔΕ.
Είναι ένα από τα πολλά προεκλογικά τρικ που έχουν σκαρφιστεί οι πολιτικοί σατανάδες του τόπου μας, προκειμένου να στέλνουν μηνύματα αγαθοεργίας στον δύσμοιρο Έλληνα ψηφοφόρο.      Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προσεγγίσουν  τ’ όνειρό τους που λέγεται «αυτοδυναμία»,  ένα όνειρο θερινής νυκτός, πλέον..
Φυσικά τα παραπάνω δεν ισχύουν και για τους χιλιάδες αλλοδαπούς που έχουν κυριεύσει την επικράτεια και κάθε μήνα πηγαίνουν στα ΑΤΜ και εισπράττουν τα επιδόματα που με τους φόρους μας τους τα χαρίζουμε όλοι εμείς οι αγρίως φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες.    Αν αυτές τις κυβερνήσεις εξακολουθεί να ψηφίζει ο ελληνικός λαός,  ε τότε ας είναι άξιος της μοίρας του..
Δείτε λοιπόν το κολπάκι που βρήκαν όλοι αυτοί οι νεοταξίτες «σταϊκούρηδες»  της  ΝουΔου και που το ονόμασαν       «έκτακτη οικονομική ενίσχυση για το Πάσχα στους χαμηλοσυνταξιούχους» :

Πως πλασάρεται η απάτη κι ο εμπαιγμός των χαμηλοσυνταξιούχων για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που εξήγγειλε η κυβέρνηση ;
Βγήκαν εκτός βοηθήματος συνταξιούχοι με μηνιαία σύνταξη 370 ευρώ!!!!!!!!     Κι ώ  του θαύματος!
Ο  σατανικός υπολογισμός έγινε αφού πρόσθεσαν στο πραγματικό εισόδημα και το τεκμαρτό . Ναι, όπως τ’ ακούτε!
Βασικό κριτήριο για τη χορήγηση της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ήταν το ατομικό εισόδημα να φτάνει έως 7200 ευρώ.
Βλέπετε πιο κάτω  το παράδειγμα στην εικόνα,  πως τους πετάνε εκτός με το τεκμαρτό .
Ντροπή ,  ρε τους αλητήριους, ντροπή!

απατεωνιές νεοταξιτών της νου δου

Υπάρχει άραγε μικρότερη σύνταξη από τα 369 ευρώ ;
Ζεις με αυτά η πεθαίνεις από δυσθρεψία;
Μεγάλα λόγια από τηλεοράσεως και στην πραγματικότητα εμπαιγμός . Αλλά ποιος υγιής εγκέφαλος πλέον πιστεύει όσα λέει η τηλεόραση; 
Μπορεί να μας απαντήσει ο λαλίστατος   υπουργός Οικονομικών  Σταϊκούρας και το επιτελείο του,   αν το τεκμαρτό  τρώγεται  το  Πάσχα ;
Να μη πεινάμε τουλάχιστον …
Ρε,  δε ντρέπεστε λίγο χρονιάρες μέρες ;  δε ντρέπεστε ; ; ;

Μια σκέψη σχετικά μέ το “βρε απατεώνες για ποια πασχαλιάτικη οικονομική ενίσχυση στους χαμηλοσυνταξιούχους;

Σχολιάστε υπεύθυνα