Ποιοί είμαστε

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Αγαπούμε Την Ελλάδα! Αγαπούμε Τον Τόπο Μας την Ναύπακτο, Τη Γλώσσα Μας, Την Ιστορία Μας,Τα Ήθη, Τα Έθιμα Και Τις Παραδόσεις Μας. Είμαστε Έλληνες. Πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ Και Δε Φοβόμαστε Να Το Φωνάξουμε Δυνατά!  

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ  ΖΩΗΣ,  ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.  ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΣΑΣΗ.

Οι τύχες τής Πόλεως αλλά και της χώρας ολόκληρης, ανήκουν στους πολίτες  και οι εκάστοτε κυβερνώντες οποιασδήποτε πολιτικής παράταξης οφείλουν να είναι υπάλληλοι διαχειριστές των όποιων αναγκών της Πολιτείας κι όχι να καταλαμβάνουν θέσεις κι αξιώματα για ίδιον όφελος.

ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ  ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

«ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ …ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ» !!!

ΝΑΙ, Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ (ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ)  ΕΙΝΑΙ ΚAΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ!  ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΞ’ ΑΛΛΟΥ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.  ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ «ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ» …  ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ,  ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ !!!


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η :

τo «απόρρητο» των blogs με κατάληξη σε .com!

Τo  «απόρρητο»  των blogs με κατάληξη σε .com, καλύπτεται απ΄την Αμερικανική νομοθεσία, που προβλέπει ρητά πως «δεν επιτρέπεται να γίνει άρση του απορρήτου λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης».    Αν ο εισαγγελέας που το χειρίζεται κρίνει ότι δεν πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα (όπως είναι ο εκβιασμός) ΜΟΝΟ TOTE γίνεται άρση.   Στις ΗΠΑ, οι bloggers προστατεύονται από το πρώτο άρθρο του Συντάγματος, που δίνει σε όλους  «το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.   To 2006, το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας γνωμοδότησε ότι οι bloggers   «δεν θα διώκονται ποινικά αν ο διαδικτυακός τους τόπος φιλοξενεί σχόλια αναγνωστών που είναι συκοφαντικά προς τρίτα πρόσωπα.»   Λίγο αργότερα μάλιστα το ίδιο δικαστήριο αναγνώρισε και το δικαίωμά τους    «να μην αποκαλύπτουν τις πηγές τους».