ΑΟ Ακρίτας: Στο 6ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ κορασίδων στη Ναύπακτο

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΑΟ Ακρίτα:
Συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά στη Σικελία
Η ομάδα κορασίδων του ΑΟ Ακρίτα ταξίδεψε στην Ναύπακτο για να λάβει μέρος στο 6ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ κορασίδων που διοργανώνει η Ομόνοια Ναυπάκτου.
H ανακοίνωση του καλαματιανού συλλόγου αναφέρει:
Για την όμορφη Ναύπακτο αναχώρησε η ομάδα Κ-18 του ΑΟ Ακρίτα προκειμένου να δώσει το παρόν στο 6ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ κορασίδων που διοργανώνει η Ομόνοια Ναυπάκτου από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου. Εκτός του ΑΟ ΑΚΡΙΤΑ και της τοπική ομάδας θα λάβουν μέρος η ιταλική ASD Rucallumera Pallavolo από τη Σικελία, η ΟΚ Volero Pale από τη Βοσνία-Ερζεγοβινη, ο ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ, ο ΑΟ ΑΡΑΤΟΣ Κιάτου, ο ΑΠΣ Αλίμου και ο Σπαρτιατικος ΓΣ. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Παπαχαραλάμπειο κλειστό γυμναστήριο και τα ζευγάρια θα προκύψουν από την σημερινή κλήρωση.
Την αποστολή απαρτίζουν οι αθλήτριες Μπαστακού Σταυρούλα, Μέντζα Εβελίνα, Μαρκοπούλου Άρτεμις, Τσαλίκη Ολυμπία, Κουμούνδρου Μαρίλια, Καρανικολού Εμμανουέλα, Παπαδάμη Χρύσα, Καραμπάτσου Κατερίνα, Καπερνοπούλου Σταυρούλα, Βίγκου Μαριαλένα, Κουσούλη Δήμητρα, Παναγέα Βάλια, Τσακαλάκου Βάλια, Γεωργιάδη Βίβιαν, Τσικρικού Κάτια και Μαλάμου Μυρτώ ενώ σύνοδος είναι η προπονήτρια των αναπτυξιακών τμημάτων Πανταζοπούλου Νανσυ.
Ο ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ πρωτοπορεί και πρωτοτυπεί για μια ακόμη φορά καθώς είναι ο μοναδικός σύλλογος πετοσφαίρισης της Μεσσηνίας που συμμετέχει ανελλιπώς σε διεθνείς αγώνες τα τελευταία χρόνια τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.
Οι μικρές μας αθλήτριες αναμένεται να αποκομίσουν πλούσιες αθλητικές εμπειρίες αλλά και σπουδαίες αναμνήσεις που θα τις συντροφεύουν για μια ζωή καθώς πρόκειται για μια ευρωπαϊκή συνάντηση νέων με διαφορετικές κουλτούρες και παραδόσεις.
Τέλος να αναφέρουμε πως οι δραστηριότητες του ΑΟ ΑΚΡΙΤΑ δεν σταματούν στην Ναύπακτο καθώς θα ακολουθήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου η συμμετοχή του συλλόγου μας σε ένα ακόμη διεθνές τουρνουά αυτή τη φορά στη Σικελια.

 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα