Γιατί η πατριωτική Δεξιά θα κυριαρχήσει στις ευρωεκλογές της Κυριακής, πλην της υπανάπτυκτης Ελλάδας

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι anti-liberal πολίτες θεωρούν ότι έχουν προδοθεί από τα λεγόμενα κεντροδεξιά κόμματα

Η πατριωτική Δεξιά θα κυριαρχήσει στις Ευρωεκλογές την ερχόμενη Κυριακή, κάτι το οποίο όμως δεν πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα.

Οι anti-liberal πολίτες θεωρούν ότι έχουν προδοθεί από τα λεγόμενα κεντροδεξιά κόμματα όπως οι Χριστιανοδημοκράτες και αναζητούν «καθαρές» δεξιές λύσεις.

Γιατί τα λεγόμενα χριστιανοδημοκρατικά κόμματα, με κύρια ευθύνη της Α.Μέρκελ, είναι υπεύθυνα για την έλευση των εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών από την Ασία και την Αφρική με αποτέλεσμα την αλλοίωση του ευρωπαϊκού πληθυσμού σε ένα ποσοστό της τάξης του 15%.

Εντός των μεγάλων πόλεων το ποσοστό αυτό φτάνει το 40% και η δεύτερη μεγαλύτερη αγγλική πόλη του Μπέρμιχαμ, με πληθυσμό περίπου 6 εκατομμυρίων, διαθέτει πλειοψηφία αλλοδαπών!

Να θυμίσουμε ότι η πρωτεύουσα της Βρετανίας το Λονδίνο, έχει εκλέξει δύο φορές συνεχόμενες μουσουλμάνο δήμαρχο!

Στην Ελλάδα το αντίστοιχο των χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων είναι η Νέα Δημοκρατία η οποία είναι η κύρια υπεύθυνη για την εισβολή χιλιάδων αλλοδαπών, τους οποίους τώρα θα τους φέρνει νομιμότατα από κάθε μέρος της γης, ενώ όπως αποκάλυψε και το CBS, το ελληνικό κράτος θα κάνει εισαγωγή Μεξικανών από την Λατινική Αμερική!

Με το πρόσχημα βεβαίως της ενίσχυσης του εργατικού δυναμικού της χώρας!

Στην Ελλάδα γι’ αυτό είναι βασικός υπεύθυνος η Νέα Δημοκρατία αν και η «ρετσινιά» έχει πάει εξολοκλήρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Αριστερά, οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν να στραφούν, καθώς τους θεωρούν διεφθαρμένους και «σκυλάκια» των Αμερικανών.

Την μεγαλύτερη ζημιά πάνω σε αυτό την έχουν κάνει οι λεγόμενοι «Πράσινοι».

Οι μοναδικοί που θεωρούνται καθαροί και είναι οι άνθρωποι που θέλουν να στηριχθούν είναι οι κανονικοί Δεξιοί τους οποίους το σύστημα τους αποκαλεί συκοφαντικά ακροδεξιούς.

Βέβαια όλοι αυτοί ξεχνούν ότι υπάρχει ένας χώρος ανάμεσα στην Κεντροδεξιά και την Ακροδεξιά και αυτός είναι η πραγματική η πατριωτική Δεξιά.

Αυτός λοιπόν που είναι κανονικοί Δεξιοί, τους έχουν «βαφτίσει» ακραίους.

Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα καθώς οι επιλογές είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης και αν θέλει να «διαμαρτυρηθεί» κάποιος η πρώτη επιλογή δυστυχώς είναι ο Βελόπουλος.

Ένας άνθρωπος ο οποίος στην πράξη έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια και την πολιτική ατζέντα του Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος στη συνέχεια «εξαερώθηκε» πολιτικά και έχει ψηφίσει το 20% το νομοσχέδιο της Νέας Δημοκρατίας και «φλερτάρει» καθημερινά μαζί της.

Οι επερχόμενες Ευρωεκλογές αναμένεται να φέρουν σημαντικές αλλαγές στον πολιτικό χάρτη της Ευρώπης, με την άνοδο της πατριωτικής Δεξιάς να είναι εμφανής σε αρκετές χώρες.

Στη Γερμανία, η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU), η οποία έχει κάνει στροφή προς τα δεξιά, προβλέπεται να λάβει περίπου το 30% των ψήφων, αποδεικνύοντας ότι η πιο συντηρητική πολιτική γραμμή προσελκύει τους ψηφοφόρους που επιθυμούν σταθερότητα και παραδοσιακές αξίες.

Η Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), με ποσοστό που κυμαίνεται μεταξύ 18% και 20%, ενισχύει τη θέση της ως μια σοβαρή δύναμη στον πολιτικό χώρο, αποδεικνύοντας ότι η κριτική της για τη μεταναστευτική πολιτική και την Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκει απήχηση στους Γερμανούς ψηφοφόρους.

Στη Γαλλία, το κόμμα της Μαρίν Λεπέν διατηρεί την πρώτη θέση με 36%, σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από το κόμμα του Εμμανουέλ Μακρόν.

Η άνοδος αυτή δείχνει την αυξανόμενη δυσαρέσκεια του γαλλικού λαού με την υπάρχουσα κυβέρνηση και την υποστήριξη για μια εθνική πολιτική γραμμή.

Το κόμμα του Ερίκ Ζεμούρ και της ανιψιάς της Λεπέν συγκεντρώνει επίσης ποσοστό 7-9%.

Στην Ιταλία, το κόμμα της Τζόρτζια Μελόνι, εκπροσωπώντας τη «σκληρή δεξιά», προηγείται με μεγάλη διαφορά.

Η επιτυχία της Μελόνι αποδεικνύει την αποδοχή των Ιταλών σε πολιτικές που προωθούν την εθνική κυριαρχία, την προστασία των συνόρων και την ενίσχυση της ασφάλειας.

Η άνοδος της πατριωτικής Δεξιάς στην Ευρώπη ανατρέπει τις πολιτικές ισορροπίες, αναδεικνύοντας πως οι πολίτες αναζητούν ηγέτες που θα προστατεύσουν τα εθνικά τους συμφέροντα και θα προωθήσουν πολιτικές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ευημερία τους κι όχι μαριονέτες και υπαλλήλους  δουλικά  της Νέας Τάξης,  όπως ο δικός μας πρωθυπουργός…

άρθρο του αρχισυντάκτη G.P.

__________________________

Σχολιάστε υπεύθυνα