Κυβέρνηση μητσοτάκη: κάθε μέρα κι από ένα σκάνδαλο

πατσης-μητσοτακης

Πάμε ξανά γιατί αποκλείει το f.b.  την ανάρτηση αυτή:

Αυτό ΔΕΝ είναι κόμμα. Η Λερναία Ύδρα είναι! Δεν είναι μόνο ο Μαραβέγιας που έλαβε έγκριση για επιχορήγηση 4.200.000€ μέσω εταιρείας με κεφάλαιο 5.000€. Έτερο μπουμπούκι και λεμονανθος της ΝΔ κάνει εδώ και χρόνια τρελές business με τα δάνεια των τραπεζών!…

Πρόκειται για τον βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέα Πάτση, ο οποίος:

– Έφτιαξε το 2010 με έναν Κύπριο την εταιρεία ειδικού σκοπού «ΠΛΑΤΩΝ Α.Ε.  Τιτλοποιήσεων Απαιτήσεων», με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 60.000€

– Αγόρασε το 2011 μέσω της εταιρείας δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς ύψους 62.771.892 ευρώ, αντί συνολικού τιμήματος 4.300.000 ευρώ, τα οποία μάλιστα πληρώθηκαν με τραπεζική κατάθεση στην Πειραιώς!!!!

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ:

1)   Η εταιρεία του κου.  Πάτση ΔΕΝ έχει δημοσιεύσει ποτέ Ισολογισμούς στο ΓΕΜΗ, ώστε να φαίνονται οι εισροές και εκροές της και άρα η πορεία του χρήματος που διακινεί και διαχειρίζεται!!!!

Γιατί κύριε Πάτση;;;

2)Που και πώς βρήκε η εταιρεία του Πάτση 4 και πλέον εκατομμύρια για να αγοράσει τα δάνεια από την Πειραιώς;

3)Πόσα χρήματα έχει εισπράξει η εταιρεία του Πάτση από τα δάνεια των 63.000.000 € που έχει αγοράσει; Πλειστηριασμούς έχει κάνει ;

4)Στο τελευταίο ΔΣ της εταιρείας του που δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ και έληγε το 2021, ο Πάτσης δεν έχει αντικατασταθεί.!!

ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ,ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ;;;;;; ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟΠΕΜΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ;;;;

Σύμφωνα με το νόμο λοιπόν, ο κύριος αυτός παραμένει μέχρι σήμερα στην εταιρεία, μέχρι να δημοσιευτεί κάτι νεότερο. Τυχαίο που δεν έχει δημοσιευτεί;

Κύριε Πάτση θα μιλήσετε ή θα το παίξετε κι εσείς ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ…;  Και μην μας πείτε ότι πράξατε νόμιμα (παρά τα τόσα κενά που έχουν οι δημοσιεύσεις της εταιρείας σας). Πείτε μας για το πώς αντιλαμβάνεστε το «ηθικόν» ως βουλευτής. Πείτε μας πόσοι από τους ψηφοφόρους σας στα Γρεβενά (που δεν γνώριζαν την δράση της εταιρείας σας) είναι μέσα στους καταλόγους των δανειοληπτών που αγόραζατε τα δάνειά τους!

Περιμένουμε απαντήσεις από τον Ανδρέα Πάτση και την κυβέρνηση της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.

Εν τω μεταξύ, οι δανειολήπτες τρέμουν μήπως χάσουν το σπίτι τους στον πλειστηριασμό! Κάποιοι μάλιστα τον έχουν ψηφίσει κιόλας…

όλα τα αποδεικτικά στοιχεία αυτών που λέω στις φωτογραφίες που ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΗΔΗ .

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ:

Πολιτικέ  ΑΠΑΤΕΩΝΑ  Ανδρέα  Πάτση:

– Δεν σου αρκεί που έχεις στήσει φάμπρικα με τα δάνεια που αγόρασες στο 1/12 (ένα δωδέκατο!) της αξίας τους από την Πειραιώς, για τα οποία εισπράττεις κανονικά δόσεις από τους δανειολήπτες για να μην βγουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό (όπως αποδεικνύεται από καταθετήριο του Οκτωβρίου 2022, στο οποίο φαίνεται ότι σου καταβάλλεται δόση για το Νόμο Κατσέλη, φωτό 1). Όσο κι αν κρύβεσαι Ανδρέα Πάτση, θα αναγκαστείς να απαντήσεις που βρήκες τα 4.300.000€ για τα δάνεια ύψους 62.000.000€ που πήρες!

– Δεν σου αρκεί που είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ιδιοκτήτης τριών αλλοδαπών εταιρειών για να κάνεις μέσα από αυτές τις δουλίτσες σου (τις  επόμενες μέρες θα αποκαλυφθούν όλες…)!

– Είσαι τόσο άπληστος που τσέπωσες ΚΑΙ από τα ΕΛΤΑ με απευθείας ανάθεση συνολικά 1.019.222,81 ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια (δηλαδή κατά μέσο όρο 42.467€ τον μήνα) για «αέρα» νομικές υπηρεσίες (φωτό 2-29).

1.019.222 ευρώ διότι, όπως είπε αυτή που σε «επέβαλε» στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, είσαι κουμπάρος του Πέτσα και στενός φίλος του Μητσοτάκη!

1.019.222 ευρώ για να συμβουλεύεις δύο χρόνια τα ΕΛΤΑ σε «θέματα έγκρισης κρατικών ενισχύσεων», σε συνεργασία με ξένη δικηγορική εταιρεία, η οποία κάνει τις όποιες γνωμοδοτήσεις και πληρώνεται κι αυτή αδρά!!

Πάτση  ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ…χθες!  Όταν θα βγουν όλα στη φόρα, θα σε εγκαταλείψουν ακόμη και οι «εκλεκτοί» φίλοι σου (όπως έκαναν και με τους ανηψιούς τους)!

ΥΓ1:

Το θέμα της αδιαφανούς «χρηματοδότησης» της δικηγορικής εταιρείας του Ανδρέα Πάτση με απίστευτα ποσά από τα ΕΛΤΑ αποκάλυψε πρώτος ο Μάριος Κάτσης, καταθέτοντας μάλιστα και σχετική ερώτηση στον Πιερρακάκη. Όχι μόνο δεν πήρε απάντηση, αλλά μετά την ερώτηση τα ποσά διπλασιάστηκαν!!    ΠΟΣΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ;;;

ΥΓ2: Όταν οι εργαζόμενοι έπαιρναν 534€/μήνα εξαιτίας των lockdowns που επιβάλατε και οι δικηγόροι έπρεπε να παρακολουθήσουν το «σκοιλ ελλικίκου» για να πάρουν 600€, ο «άριστος» Ανδρέας Πάτσης εισέπραττε πάνω από 30.000€ τον μήνα από τα ΕΛΤΑ!!! Να τον χαίρεστε…

ΥΓ2:

Τα κανάλια της διαπλοκής ούρλιαζαν για μέρες για το επίδομα ενοικίου που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ η πρώην υπουργός μας η  Ράνια  Αντωνοπούλου!!

Με αυτό το ζεστό εκατομμύριο όλοι οι παπαγάλοι της διαπλοκής θα πάρουν κώφωση και τύφλωση!

Υγ3:

Όταν η Σύζυγος Πάτση η κυρία Παπαλουκά είχε επιτεθεί στην κυρία Έλενα Ακρίτα (που είχε γράψει για τη χρηματοδότηση του Σαϊτ που είχε φτιάξει η Παπαλουκά από τη λίστα Πέτσα )είχε πει χαρακτηριστικά:  «Εμείς έχουμε εκατομμύρια στα Γρεβενά δεν τα έχουμε ανάγκη»

ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!

ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ.   ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

[ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ]……

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!!!

Μην κάνεις τον ψόφιο κοριό!!

Και συ ΠΑΤΣΗΣ είσαι, που το επιτρέπεις τρία χρόνια.

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΩ ΜΕ ΟΡΓΗ ΠΛΕΟΝ…….

ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ …..

ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΝΟΥΔΟ-ΠΑΝΑ …..?

ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ »ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ» ΟΙ ΠΑΙΔΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ….?

_______________________

George Vasilatos
Advertisement

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s