Το χειρότερο και πλέον ύποπτο εμβόλιο όλων των εποχών ~ Τα test αμφίβολα και ψεύτικα..

Gheri Guido - Gheri Guido con i Dottor Giulio Tarro e Roberto Petrella - Puntata del 6 Agosto 2020 | Facebook


Dr. Roberto Petrella σχετικά με την ατζέντα covid 19 & εμβολιασμών
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ-ΤΕΣΤ ΑΜΦΙΒΟΛΑ

 

Roberto Petrella: «Οι ιατρικοί συνάδελφοι αντιδρούν, απεργούν»

μάσκες επιστολών προέδρου roberto petrella coronavirus

Ένα βίντεο του Δρ Roberto Petrella, γυναικολόγου από το Teramo, ο οποίος εξέθεσε τις σκέψεις του για τον κοροναϊό, έγινε viral.

Το βίντεο του γιατρού του Teramo έχει ξεπεράσει ένα εκατομμύριο προβολές και στα σχόλια, περισσότερες από τρεις χιλιάδες, οι ευνοϊκές είναι πραγματικά πολλές.

Οι γιατροί που εκτίθενται με απογοήτευση σε αυτή τη δεύτερη φάση έχουν αυξηθεί σημαντικά. Ακόμη και οι πιο γνωστοί, που συχνά εμφανίζονται στην τηλεόραση , αρχίζουν να λένε διαφορετικά πράγματα από τα «επίσημα».

Μιλώντας αυτή τη φορά είναι ο Δρ Roberto Petrella, ο οποίος πέρυσι απελάθηκε από το Τάγμα των Ιατρών σε ηλικία 73 ετών, ενώ ήταν ήδη συνταξιούχος.

Το κίνητρο έγκειται στη θέση του κατά του εμβολιασμού κατά του HPV (ιός θηλώματος), ο οποίος, σε πολλές περιπτώσεις, θεωρεί άχρηστος και ακόμη και επιβλαβής.

Μερικοί μάλλον θα ασχοληθούν με αυτήν την πτυχή, ξεχνώντας ότι η Petrella ασκεί το ιατρικό επάγγελμα για δεκαετίες.

Ο γυναικολόγος είπε: «Οι γιατροί και οι ιολόγοι πηγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση για να λένε σκατά και ψέματα για να δημιουργήσουν πανικό. Ώρα να στείλουμε στο σπίτι όλους αυτούς τους πολύ αμειβόμενους κυρίους και συμβούλους που μας κράτησαν κλειδωμένους στη φυλακή. Δεν μπορούμε να το πάρουμε πια ».

Αναρωτιέται γιατί υπάρχουν πάντα οι ίδιοι άνθρωποι και ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο γιατροί και επιστήμονες όπως οι Stefano Montanari , Giulio Tarro , Giuseppe De Donno , Pasquale Mario Bacco , δεν κλήθηκαν ποτέ να εκφράσουν την άποψή τους.

Ο Roberto Petrella έγραψε μια επιστολή προς την περιοχή Abruzzo

«Ντρέπομαι που εκπροσωπήθηκα σε αυτήν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης από γιατρούς στην τηλεόραση που είπαν σκατά και δημιούργησαν άγχος. Μια επανάσταση μπορεί να βγει εδώ », συνέχισε η Petrella.

Έπειτα, επίσης, στράφηκε στην αστυνομία που σε αυτήν την περίοδο υπήρξαν πρωταγωνιστές πολλών δυσάρεστων επεισοδίων : «Με ποια συνείδηση ​​κάνετε πρόστιμο 500 ευρώ στους φτωχούς ανθρώπους!»

Δεν αντιμετωπίζει ένα από τα πιο συζητημένα θέματα αυτής της φάσης. «Η μάσκα, εκτός από τη δημιουργία των πλέον γνωστών επιπλοκών, προδιαθέτει για καρκίνο. Αλλά το χειρότερο είναι ότι σχεδιάζετε να αναγκάσετε τα παιδιά να τα βάλουν στο σχολείο. «

Ο Δρ Petrella πρόσθεσε: «Θα υπάρξει πόλεμος. Κατάλαβες τους επιστήμονες των ποδιών μου, τους ιολόγους των παπουτσιών μου; Ανοίξτε τα πάντα ξανά, δεν συμβαίνει τίποτα ».

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο γιατρός Abruzzese έστειλε μια εγγεγραμμένη επιστολή στον Πρόεδρο της Περιφέρειας Abruzzo, Marco Marsilio και για ενημέρωση στον Περιφερειακό Σύμβουλο Υγείας Nicoletta Verì, στην Εισαγγελία του Teramo, στην Διοίκηση Carabinieri του Teramo και στον Γενικό Διευθυντή του ASL του Teramo. Το αντικείμενο της καταχωρημένης επιστολής είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας για αυτήν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η Petrella σχετικά με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης δήλωσε: «Δημιουργήσατε τον πανικό, δεν υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο ιός θα επιστρέψει τον Οκτώβριο επειδή είπατε ότι το εμβόλιο είναι ήδη έτοιμο ».

Ο γιατρός είναι πολύ διστακτικός σε αυτήν την πτυχή, διότι χρειάζονται χρόνια για να κάνει ένα εμβόλιο και το να κάνει ένα σε έναν ιό που είναι τόσο μεταβλητό είναι αδιανόητο: «Συνάδελφοι, αντιδράστε, χτυπάτε».

Η μάσκα είναι επιβλαβής και παραβιάζει τα δικαιώματα

Στην επιστολή, ο γιατρός έγραψε: «Δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω την προαναφερθείσα μάσκα, τουλάχιστον σε ανοιχτούς χώρους και με επαρκή απόσταση από άλλα άτομα».

Στη συνέχεια, ο  Petrella άγγιξε το νομικό ζήτημα: «Δεδομένου ότι η μάσκα είναι ιατρική χειρουργική συσκευή, δεν μπορεί να επιβληθεί, με ποινή παράβασης του άρθρου 32 του Συντάγματος και της Σύμβασης του Οβιέδο που υπέγραψε η Ιταλία».

Πρόσθεσε επίσης: «Με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο και το άρθρο 85 του TULPS (Ενοποιημένος νόμος για τους νόμους περί δημόσιας ασφάλειας) :« Απαγορεύεται η κυκλοφορία εσφαλμένων παραστάσεων ή με ένα πρόσωπο που δεν μπορεί να αναγνωριστεί »».

Στη συνέχεια, ο Petrella άγγιξε το θέμα της σωστής χρήσης των μασκών που πρέπει να αλλάζουμε αρκετές φορές την ημέρα για να έχουμε μια αποτελεσματική δράση: «Το κάνετε; Αν δείτε αργότερα έναν ηλικιωμένο, το αλλάζετε αμέσως; «

«Περιορίζει τη φυσιολογική πράξη, πρωταρχική και απαραίτητη για τη ζωή, δηλαδή την αναπνοή.  Η έλλειψη ελεύθερης και υγιούς αναπνοής είναι ασυμβίβαστη με τη βέλτιστη κατάσταση υγείας που αντιπροσωπεύει το πρωταρχικό καλό κάθε ατόμου, προστατευμένο καλά από το Σύνταγμα και τους νόμους 848/55 και από το νόμο 881/77 ».

«Γιατί δεν λέτε δημοσιογράφοι για αυτά τα πράγματα;» Είστε συνεργοί. Οι άνθρωποι αντιδρούν, δεν μπορούν να το πάρουν πια. Δεν μπορεί να ζήσει, δεν έχει απομείνει χρήματα. Θα έρθουν στη Ρώμη ».

Ο Petrella καλεί όλους να στείλουν αυτό το γράμμα μέσω του video, στην περιοχή τους

Ακόμα παίρνει το κείμενο: «Είναι άμεσα κατανοητό ότι στο διάστημα μεταξύ του προσώπου και της μάσκας δημιουργείται ταχέως συσσώρευση υπερκαπνικού αέρος και πιο κορεσμένος με μικρόβια, ιούς, βακτήρια και μύκητες που περιέχονται στην στοματική κοιλότητα. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα ανάπτυξης παθολογιών της κατώτερης αναπνευστικής οδού ».

Επισήμανε επίσης στην καταχωρισμένη επιστολή ότι υπάρχει η πιθανότητα διασποράς αέρα μέσω των οδών διαφυγής μεταξύ της μάσκας και του προσώπου που δημιουργούνται πάνω, κάτω και προς τα πλάγια: «Λοιπόν, τι διάολο είναι;»

«Η παρατεταμένη χρήση της μάσκας κατά τη διάρκεια των μηνών συνεπάγεται, για τους λόγους που εξηγήθηκαν παραπάνω, αύξηση της οξέωσης των ιστών η οποία, όπως είναι τώρα γνωστό, προδιαθέτει στην εμφάνιση καρκίνου», συνέχισε η Petrella.

«Η επιβολή της μάσκας είναι επιζήμια για την αξιοπρέπεια του ατόμου, αντιπροσωπεύει μεταφορικά ένα φραγμό, ένα σύμβολο της δουλείας». Μια ν και αυτά είναι τα λόγια που περιέχονται στην επιστολή που απέστειλε προς τον Πρόεδρο της περιφέρειας Abruzzo.

«Με τη δίκη της Νυρεμβέργης, για πρώτη φορά στην ιστορία, διαπιστώνεται ότι κανένας νόμος δεν μπορεί να βλάψει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Είναι, στην ιεραρχία των νόμων, ανώτερο από οποιονδήποτε νόμο. Δεν μπορείτε να προσποιηθείτε ότι το αγνοείτε ».

Στη συνέχεια, ο Πέτριλα ολοκλήρωσε την ανάγνωση της επιστολής: « Εάν μετά από αυτήν την επικοινωνία, καταπιεστεί, εναντίον μου, για να με αναγκάσει να χρησιμοποιήσω τη μάσκα σε όλες τις περιπτώσεις στάθμευσης έξω από το σπίτι, θα αναλάβω νομική δράση για την προστασία των δικαιωμάτων μου και την υγεία μου «.

Τέλος, ο γιατρός του Abruzzo κάλεσε όλους να στείλουν αυτήν την επιστολή στους περιφερειακούς προέδρους τους για να ακουστούν και να σώσουν το μέλλον.


s o u r c eΜπίλντερμπεργκ και η πανδημία: οι περίεργες συμπτώσεις για τις οποίες δεν μιλά ο Τύπος

 

ιός bilderberg mario monti john elkann

Δύο ιταλικά μέλη της λέσχης του Μπίλντερμπεργκ διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο σε αυτήν την μετά την πανδημία: Μάριο Μόντι και Τζον Έλκαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρθηκε η συμμετοχή μιας ομάδας εξουσίας που θα έπρεπε να επωφεληθεί μόνο από αυτήν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο δημοσιογράφος Francesco Amodeo ανέλυσε τα τελευταία γεγονότα σχετικά με τα μέλη του Μπίλντερμπεργκ που θα αποδείξουν τον καθοριστικό του ρόλο σε αυτήν την μετα-πανδημία.

Μεταξύ των Ιταλών που ανήκουν σε αυτόν τον σύλλογο , που θα έπαιρνε κρίσιμες αποφάσεις για το πεπρωμένο των εθνών, βρίσκουμε τον Mario Monti και τον John Elkann.

Ο ρόλος των συμπατριωτών του Μπίλντερμπεργκ στην πανδημία

Η συμφωνία μεταξύ του ομίλου FCA της Elkann και της κυβέρνησης για την καθημερινή παραγωγή 27 εκατομμυρίων μασκών, περίπου το ήμισυ της εθνικής απαίτησης, είναι νέα.

Ο Amodeo έκανε μια σκέψη σχετικά με αυτό το θέμα. Θα μπορούσε ένας άνθρωπος με δύναμη όπως ο John Elkann να μετατρέψει τα εργοστάσιά του με την αμφιβολία ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα τελειώσει σύντομα;

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η επιχείρηση μάσκας χρειάζεται συνεχή πανικό γιατί διαφορετικά θα τελείωνε αμέσως.

Σε όλους αυτούς τους μήνες, ποιος καλύτερος από τον τύπο έχει αυξήσει την τρομοκρατία μεταξύ των πολιτών; Ο Amodeo σημείωσε ότι το μέλος της Bilderberg Elkann ελέγχει μεγάλες ιταλικές εφημερίδες με την εταιρεία Exor .

Αλλά υπάρχει ένα άλλο ιταλικό μέλος του συλλόγου που αξίζει να αναφερθεί: ο γερουσιαστής Mario Monti.

Στα μέσα Αυγούστου, ο ΠΟΥ επέλεξε τον Monti ως πρόεδρο της Επιτροπής για τις ευρωπαϊκές πολιτικές για την υγεία, αυτός είναι ο άνθρωπος που θα έχει το καθήκον να διαχειρίζεται τα διάφορα κονδύλια.

Σίγουρα, θα μπορούσε να είναι σύμπτωση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δύο άλλοι χαρακτήρες, που βρίσκουμε στη λίστα των προσκεκλημένων στις συναντήσεις της ομάδας, κατέχουν αποφασιστικές θέσεις σε αυτήν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο ένας είναι ο Vittorio Colao, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Vodafone, τον οποίο ο Conte ανέθεσε στην ομάδα εργασίας που συνέταξε το σχέδιο για την επανεκκίνηση της χώρας.

Η άλλη είναι η οικονομολόγος Mariana Mazzucato, στο πλαίσιο της ίδιας ομάδας εργασίας που ιδρύθηκε από τον Conte τον Απρίλιο του 2020.

Ο δημοσιογράφος ολοκλήρωσε τις σκέψεις του: «Δεν μιλάμε για συνωμοσίες. Αλλά από σαφείς, επικίνδυνες και απαράδεκτες συγκρούσεις συμφερόντων ». Φωτογραφία: YouTube – YouTube


s o u r c e 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Το χειρότερο και πλέον ύποπτο εμβόλιο όλων των εποχών ~ Τα test αμφίβολα και ψεύτικα..

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s