Πώς συμπληρώνετε την αίτηση για φροντίδα αδέσποτων ζώων – Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων η 4 Απριλίου

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς συμπληρώνετε την αίτηση για φροντίδα αδέσποτων ζώων
Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων σήμερα

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) το έντυπο της βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων.

Στη βεβαίωση θα πρέπει να συμπληρωθεί το σημείο που βρίσκονται τα αδέσποτα, οι ημέρες και οι ώρες της σίτισης, ενώ η διάρκεια της μετακίνησης δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις τρεις ώρες.

Mπορείτε να εκτυπώσετε το έντυπο βεβαίωσης μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων: πατώντας εδώ (docx) ή πατώντας εδώ (pdf)

Όπως είχε πει νωρίτερα το απόγευμα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, όσοι φροντίζουν αδέσποτα ζώα εκτός του δήμου μόνιμης κατοικίας τους θα πρέπει να απευθυνθούν σε φιλοζωικές οργανώσεις ή και μεμονωμένα άτομα μονίμους κατοίκους του δήμου που βρίσκονται τα ζώα για να αναλάβουν εκείνοι τη σίτιση τους μέχρι την άρση περιορισμού της κυκλοφορίας.

Για όσους φροντίζουν αδέσποτα στην περιοχή τους η ΓΓΠΠ είχε έρθει σε επικοινωνία με την ΚΕΔΕ, ώστε να υπάρχει μέσω της ιστοσελίδας της ΚΕΔΕ η δυνατότητα έκδοσης βεβαίωσης μετακίνησης κατά το πρότυπο της βεβαίωσης εργοδότη τύπου Α για όσους έχουν αναλάβει τη σίτιση αδέσποτων ζώων.

Υπεύθυνο γραφείο για την πιστοποίηση της θα είναι το αρμόδιο για την διαχείριση των σχετικών θεμάτων του κάθε δήμου. Για την έκδοση της βεβαίωσης απαιτείται αναφορά του σημείου που βρίσκονται τα ζώα, οι ημέρες και η ώρα ταΐσματος, η διάρκεια του οποίου δεν πρέπει να ξεπερνά τις 3 ώρες. Όπως διευκρίνισε επίσης ο κ. Χαρδαλιάς η βεβαίωση Β1 περί επισκέψεως σε γιατρό ισχύει και για την επίσκεψη σε κτηνίατρο.

Άλλα  σχετικά για τη φροντίδα των αδέσποτων,  στη συνέχεια  >>>

Φροντίδα  αδέσποτων

Φροντίζουμε τα αδέσποτα – Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού

Φροντίδα στα αδέσποτα της Άνω Πόλης (Θεσσαλονίκη …

 Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων

Φροντίδα για τα αδέσποτα σκυλιά – δημος αγιων αναργυρων

«Μπορώ να ταΐζω τα αδέσποτα;» – Τα πάντα για …

Πόλη-πρότυπο η Θεσσαλονίκη για τη φροντίδα πολιτών στα …

Φροντίδα για τα αδέσποτα – Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας

Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου – Φιλοζωικές – Dogs …

Διαδικτυακή Πύλη – Διαχείριση αδέσποτων … – Δήμος ΑχαρνώνΥ.Γ. Ψάχνουμε μπας και βρούμε και καμιά ανακοίνωση – φροντίδας από Ναύπακτο μεριά, αλλά  εις μάτην, αφού η πόλη μας έχει την πρωτιά στις φόλες κι όχι στη φροντίδα τους… Κάποιοι μάλιστα εξοργίζονται όταν θίξουμε τέτοια θέματα… Έλεος!

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s