Η παρούσα ιστοσελίδα από σήμερα τάσσεται στο πλευρό της πατρίδος και των πολιτών, με υψηλό αίσθημα ευθύνης

Αποτέλεσμα εικόνας για πολιτες με την ελληνική σημαια

Από τη μία πλευρά υπάρχουν οι αυξανόμενες προκλήσεις της Τουρκίας που εδώ και μεγάλο διάστημα δεν περιορίζονται μόνο στα λόγια αλλά και στα πολύ επικίνδυνα έργα. Υπό την απειλή των όπλων. Κι οι προκλήσεις αυτές εκτυλίσσονται σε συνδυασμό με το λ@θρομετ@ναστευτικό κι ας φαίνεται ότι αυτό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα τις τελευταίες ημέρες. Κι από την άλλη πλευρά, έχει προκύψει η μάστιγα του κορωνοϊού. Μια πανδημία πια -σε παγκόσμιο επίπεδο- που θέτει την Ελλάδα, σε κοινωνικό και οικονομικό κίνδυνο.

Οι απανωτές προκλήσεις των Τούρκων, στην Κω και τον Έβρο, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το πού το πάει ο Ερντογάν. Στον πόλεμο και στο χτύπημα.

Από την άλλη, ο φόβος μετατροπής της Ελλάδας σε νέα “Ιταλία” με απανωτά κρούσματα κορωνοϊού, το αμέσως επόμενο διάστημα, έχει οδηγήσει σε διαρκή εσωτερική εγρήγορση το κυβερνητικό σύστημα αλλά και το ΕΣΥ, με τον πολιτικό του προϊστάμενο και τους συντελεστές του, να καταβάλλουν άοκνες προσπάθειες- οφείλουμε να το πούμε- για να μην έχουμε θύματα και για να υπάρξει επαρκής συντονισμός, την ώρα που εκτυλίσσεται και η απειλή στα σύνορά μας, τα χερσαία και τα θαλάσσια. 

Αυτές τις ώρες τα site τα δικά μας  οφείλουν να στηρίξουν τους πάντες, μπροστά στον διαγραφόμενο ισοπεδωτικό εθνικό κίνδυνο. Και την εθνική κυβέρνηση και τους επικεφαλής των κλάδων Υγείας και Εθνικής Ασφάλειας αλλά πάνω απ όλα τον ελληνικό λαό με ακομμάτιστη ενημέρωση, στις επάλξεις.

Δεν περισσεύει τούτες τις δύσκολες ώρες, καμία κομματική, πολιτική και δημοσιογραφική αντιπαράθεση. Κάνουμε τα πάντα για να υποστηρίξουμε (και όχι να υποσκάψουμε) το Υπουργείο Υγείας, το  υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τους αντίστοιχους υπουργούς τους, όπως και Λιμενικό και ΕΛΑΣ, ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ, μαζί με τους επικεφαλείς τους (που είναι σίγουρο ότι επαγρυπνούν), τις προσπάθειές τους που είναι οι ενδεδειγμένες.

Πάμε να φύγουμε από τους κινδύνους και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε σε δεύτερο χρόνο.

Επαγρύπνηση και ομοψυχία, είναι τα μόνα που αυτή την ώρα μας ενώνουν.

ΖΗΤΩ  ΤΟ  ΕΘΝΟΣ – ΖΗΤΩ  Η ΕΛΛΑΣ !
 

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s